Политика за поверителност

Политика за защита на личните данни

При настъпване на промени във водената политика за защита на личните данни, които влизат в сила веднага след публикуването им в раздел Политика на поверителност. Потребителите трябва да се информират от раздела за защитата на техните лични данни и да следят за настъпване на промени. След влизането на промените в сила всеки Потребител, който продължава да използва интернет сайта struika.bg се съгласява с публикуваната информация и приема водената Политика за защита на личните данни.

Данни, с които работим

Данните, които са необходими на фирмата за качествено обслужване на клиентите са два вида: лични данни (информация, която идентифицира лицето, регистрирало се като Потребител на нашия сайт) и нелични данни (информация, която не идентифицира лицето).

Всички изискуеми лични данни на потребителя са защитени от Закона за защита на личните данни и се съхраняват съобразно неговите предписания и изисквания. Като лични данни се квалифицира информацията от: създадения профил на сайта, поръчването на продукт или услуга, попълване на анкета, запитване относно продукти или услуги. Някои от посочените лични данни лицето трябва да предостави задължително, а други доброволно. При отказ от страна на лицето на предоставяне на задължителните лични данни, няма да може да получи заявената от него дейност. При регистрация на сайта struika.bg Потребителят доброволно предоставя своите лични данни, които се обработват и съхраняват.

Неличните данни са информация, която не може да се използва за идентифициране на конкретен Потребител. Такава информация включва URL адреса на страницата, която сте посетили преди нашата, URL адреса на страницата, която ще посетите след като напуснете struika.bg, използвания браузър, IP адреса. Тези данни могат да се използват от нас, нашите доставчици на услуги или рекламодатели в случаи на възникване на проблеми, анализиране на тенденции, администриране на уеб страници, чрез използването на различни електронни инструменти като бисквитки и други.

Разкриване на личните данни

Struika.bg се ангажира да запази конфиденциалността на всички лични данни на Потребителите. Личните данни няма да бъдат споделяни, обсъждани и разгласявани пред трети лица, с изключение на специфични случаи, като:

Струйка ЕООД може да използва поверените лични данни при нужда от собствена или на други лица защита. Това може да се случи по наше решение или ако се изисква от закона, с цел защита на нашите права или съобразно съдебно производство, като и всякакво друго юридическо действие, свързано със Struika.bg.

Сигурност на информацията

Сигурността на личните данни на нашите потребители е от първостепенно значение за нас. Ние сме предприели всички необходими мерки, които максимално защитават поверената ни информация. Всеки Потребител се идентифицира с име и парола, които препоръчваме да не бъдат разгласявани. Личните данни, които се дават в struika.bg се съхраняват на защитен сървър, до който имат достъп единствено няколко наши служители. За да се гарантира високата сигурност на информацията, някои от данните се обработват със Secure Socket Layer (SSL) – криптиращ код.

Struika.bg предупреждава, че никой не може да даде 100% гаранция за защита на информация, публикувана в Интернет. Ние гарантираме на нашите Потребители, че отговорно съхраняваме и се грижим за поверените ни данни, получени при предоставяне на услуги, но не носим отговорност за действията на трети лица, които биха предизвикали зложелателни действия, случайно събитие или обстоятелство от форсмажорен характер, за което ние не носим вина.

Използване на „бисквитки“

Struika.bg може да използва модули cookie за цели, като: достъп до информация, когато влизате, за да предоставите персонализирано съдържание, за да съхраните последната визуализирана страница на един продукт или услуга на Struika.bg, оферти и подходящо съдържание спрямо Вашите интереси, Вътрешен анализ, предоставен от клиента, извършване на научни изследвания с цел подобряване на съдържанието, на продуктите и услугите на Struika.bg, подкрепа на мерките за сигурност, като например изискването на повторно влизане за един продукт или услуга на Struika.bg, след изтичането на определен период от време, помагане за идентифициране на някои потенциални измамни дейности.

Можете да конфигурирате браузъра за достъп на всички модули cookie, за отхвърляне на всички модули cookie или да Ви информираме тогава когато е поставен модул cookie. Браузърите се различават помежду си, и поради това Ви молим да се обърнете към менюто „Помощ“ на вашия браузър, за да научите начина за промяната на cookie.

Ако отхвърляте всички модули cookie, е възможно да нямате възможност да използвате продуктите или услугите на Struika.bg, които изискват влизане и да нямате възможност да се възползвате от офертите на Struika.bg.

Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”). Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само, ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва. Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там.

Превъртете нагоре